Des del projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI), promogut per l’Associació Tapís, l’Obra Social La Caixa i l’Ajuntament de Vic, s’​ofereix ​​a tots aquells i aquelles  joves que els pugui interessar en ​​fer de voluntaris​​/àries ​durant “Les tardes d’estiu al carrer”​, com a mediadors/es del futbol de carrer​​ durant l’activitat “Champions Vic”. Tots i totes les que vulguin prendre part d’aquesta activitat només cal que s’inscriguin i facin aquesta breu formació de 4h en la metodologia del futbol de carrer.

Si tens més de 16 anys i estàs interessat en participar com a voluntari a Les tardes d’estiu al carrer”, t’oferim una formació de 4h gratuïta per adquirir coneixements sobre el futbol de carrer i desenvolupar competències bàsiques per poder participar com a mediador durant el torneig d’estiu “Champions Vic”. Les places són limitades.

Dates de la formació: 20 i 21 de juny de 2016

Lloc: Centre Cívic del Montseny

Horari: De 17.30 a 20:00h

T’hi animes? Més informació aquí.

 

Les tardes d’estiu al carrer

Consistirà en la programació d’activitats de 17.30 a 20.00h a diferents espais públics de la ciutat – places/parcs i pistes- de dilluns a divendres durant les tardes de juliol. Concretament s’han escollits 5 espais de diferents punts de la ciutat on s’organitzaran tot tipus d’activitats.

Aquesta proposta respon a la continuïtat de la proposta de l’any anterior de seguir treballant la tradicional “Champions Vic de la ciutat” activitat esportiva de carrer. La proposta vol donar resposta a una franja horària no coberta, i oferir una proposta de lleure oberta i gratuïta a infants i joves de la ciutat. Les “Tardes d’estiu al carrer” sorgeix de la necessitat sentida de seguir donant resposta a determinants infants i joves que no participen d’altres espais, però que sí que fan ús de l’espai públic. Es dinamitzarà aquests parcs i places oferint una activitat dirigida a la participació d’aquests infants, però alhora fent una oferta amplia, atractiva i inclusiva de ciutat.

 

Voluntariat a l’Escola Oberta d’Estiu i formació en mediador/a de futbol al carrer