L’Associació Sant Tomàs de Vic, referent comarcal en l’atenció per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, busca persones que vulguin fer de voluntàries en els següents voluntariats:

a) es busquen persones que vulguin jugar a Bàdminton (nivell molt bàsic, com a activitat física) amb un grup d’usuaris un dissabte o cada 15 dies de 16 a 18h. Espai on es realitza el voluntariat: finca Sant Tomàs (Calldetenes).

b) Es busca persones voluntàries que vulguin acompanyar usuaris a les competicions de Tennis Taula que es realitzen a Barcelona; es tracta de donar suport als monitors/es que ja hi van. Dies i hores que s’hauria de dur a terme el voluntariat: 12 de febrer, 12 de març, 9 d’abril, 14 de maig i 4 de juny, de 15 a 20h. aproximadament.

c) Es busquen voluntaris/àries que vulguin realitzar activitats de lleure amb un grup d’usuàris. Visitar fires, salons, mercats, … a Vic i comarca. Es tractaria de cada un cop cada 15 dies, el dissabte a la tarda durant unes 2 hores, a convenir en funció de la disponibilitat dels voluntaris/àries.

d) Es busca un voluntari/ària que vulgui acompanyar un usuari del centre en activitats quotidianes: anar a la biblioteca, donar un volt, fer el got, … a Vic. Horaris en què es podria desenvolupar el voluntariat: dimarts i/o divendres a les 17.30h o dijous de 17.30 a 18.45h.

e) Es busca un o més voluntaris/àries que vulguin acompanyar a 3 usuari del centre en activitats quotidianes: anar a la biblioteca, donar un volt, fer el got, … a Vic. Horaris en què es podria desenvolupar el voluntariat: dissabtes o diumenges a la tarda.

Esperem que algun d’aquests voluntariats us interessin! Recordeu que en poden tenir més informació al 93.883.24.95 o enviant un missatge a través de l’apartat “contactar” d’aquesta pàgina web.

Sant Tomàs cerca voluntaris i voluntàries per a donar un cop de mà en diferents accions de voluntariat