El proper dissabte 12 de juny se celebra a Vic la segona trobada dels programes Quedem? d’Òmnium Cultural de tot Catalunya. És per això que l’organització d’aquesta activitat ens ha sol·licitat comptar amb una desena de voluntaris i voluntàries per donar suport a la zona on es faran les xerrades, concert, tertúlies, … així com a l’hora del dinar. Es faran dos torns: el primer de 9 a 11h, i el segon torn de 13 a 15h.

Si voleu fer-hi de voluntaris/àries només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a través del “Contactar” d’aquesta web, al 93.883.24.95 o rierolacb@vic.cat.

Breu recordatori: què és el programa Quedem?

El Quedem? és un programa de llengua, lleure i cohesió social que ofereix de manera gratuïta una gran varietat d’activitats perquè totes les persones que formem la societat catalana, sigui quina sigui la nostra procedència, puguem conèixer-nos i relacionar-nos, alhora que participem en activitats que, com a ciutadans de Catalunya, tenim al nostre abast.

És una oportunitat per veure amb uns altres ulls el lloc on vivim. Una oportunitat per descobrir i redescobrir els racons del nostre barri, ciutat o comarca i per conèixer les persones que en formem part.

Es tracta de crear un espai de trobada entre gent diversa, de construir mirant, parlant, escoltant i formant part activa del lloc on vivim.

És un munt d’activitats culturals a partir de les quals descobrim des de les tradicions més arrelades fins a les iniciatives més innovadores. Quedem per fer itineraris i xerrades, per participar en festes populars, per conèixer associacions culturals, museus, teatres…

És llengua, ja que totes les activitats són en català i suposen un espai perfecte per a tots aquells que estem aprenent la llengua i volem usar-la al carrer, al dia a dia i també per a tots aquells que la parlem i volem compartir-la. Tenim la oportunitat de fer del català una llengua de cohesió.

És transformació social i construcció d’un projecte de futur comú.

Quedem? Osona busca voluntaris/àries per a la 2a Festa que reuneix tots els programes que es realitzen a Catalunya