“A Catalunya més de 150.000 persones grans viuen en soledat”. Així és com comença el vídeo que recentment ha publicat la Fundació Amics de la Gent Gran, una organització de voluntaris amb delegació, també, a Vic, que treballa per millorar la qualitat de vida de la gent gran i lluitar contra la seva soledat i marginació social. A través de l’acció voluntària fan acompanyaments a aquestes persones i emprenen activitats per a sensibilitzar la societat en aquest àmbit.

El vídeo mostra, a través d’imatges i de diferents missatges, la realitat que viuen moltes persones grans al nostre país. Només a Osona, més de 4.100 persones grans viuen en soledat, segons estimacions que proporciona la mateixa entitat.

Ajudar a lluitar contra la soledat de la gent gran a Vic, Osona i la resta del país és un dels principals objectius d’aquesta campanya en forma de vídeo i de la fundació que, com moltes altres associacions vigatanes, dia a dia cerquen voluntaris i voluntàries per a garantir una millor qualitat de vida de les persones grans.

 

La Fundació Amics de la Gent Gran edita un emotiu vídeo per captar voluntaris i fer front a la soledat de les persones grans