Els participants del projecte “Joves en moviment” explicaran les experiències personals que han viscut en participar en aquest projecte. L’acte serà al Vicjove aquest divendres dia 23 a les 19:30h.

“Joves en moviment” és un projecte de l’entitat Aurora cofinançada amb Vicjove de l’Ajuntament de Vic i finançat per la Unió Europea a través del programa Erasmus+.  El projecte està adreçat a joves que volen gaudir d’una primera experiència de mobilitat internacional i els permet rebre formació en anglès, millora del CV, tallers de motivació i treball comunitari. Entre els destins d’aquesta última edició podem trobar pràctiques laborals a Holanda, Servei de voluntariat a Noruega o intercanvi juvenil a Bulgària.

Amb aquest projecte es vol potenciar la confiança en si mateixos dels joves participants, així com ajudar-los a establir objectius personals, acadèmics o laborals.  Des de l’entitat Aurora es dóna molta importància a la mobilitat transnacional que permet als joves participants a afrontar nous reptes en entorns estrangers i contribueix en el seu desenvolupament personal.

Els joves participants del projecte “Joves en moviment” expliquen les seves experiències