Pensant en els joves que necessiten practicar el català fora de les aules i que volen ampliar el seu cercle de relacions, s’a engegat una nova iniciativa, que porta el nom de “Fem el got?”. Cada dimecres, a les 5 de la tarda, en un marc informal (la taverna social La Nyàmera, Rambla Sant Domènec, número 1 de Vic), al voltant d’una taula, es crearà un espai de conversa i trobada, sempre fent servir el català com a llengua vehicular i de comunicació.
Malgrat que s’impulsa des de Vicjove, no hi ha limitació d’edats. És una iniciativa oberta. A banda de les persones que estan aprenent català o que fa poc temps que viuen a Vic, també es vol que hi participin nadius. Per tant, es pot fer extensiu a tothom que busqui fer alguna mena de voluntariat o col·laboració, però no estigui en disposició d’agafar un compromís més gran.
Es començaran a “fer gots” el dimecres 26 de febrer. Els dos primers dies, es vetllarà l’activitat des de Vicjove, però l’objectiu és que, passats quinze dies, sigui una activitat autònoma i que funcioni per si sola.
Si en necessiteu més informació, no dubteu en contactar al Vicjove: vicjove@vic.cat o al 93.889.17.67
Descobreix una nova iniciativa voluntària en favor de la llengua: “Fem el got?”