Enguany, la Creu Roja Osona torna a fer una captació d’aliments a alguns supermercats de la ciutat amb l’objectiu de cobrir les necessitats alimentàries del Banc d’Aliments de la Ciutat.

Per aquesta raó, el proper divendres 12 i dissabte 13 de novembre es farà una captació puntual d’aliments al supermercats Orangutan i Esclat de Vic. Igual que l’any passat, es busquen persones voluntàries per a estar als punts de recollida que s’habilitaran recollint el menjar que voluntàriament els clients del supermercat decideixin donar, així com facilitar tríptics informatius. Es tracta d’un tipus de voluntariat molt senzill que, de ben segur, tots i totes podreu fer. A més, permet una felxibilitat horària molt àmplia; els torns entre els quals podeu escollir són:

divendres: torn migdia o torn tarda
dissabte: torn matí, torn migdia o torn tarda

Si voleu donar un cop de mà en aquest voluntariat, no dubteu en escriure’ns un correu electrònic a través de la pàgina web del Vic Acció! o a rierolacb@vic.cat. Recordeu, que també ens podeu contactar al telèfon 93.883.24.95 en horari de 8 a 15h.

Animeu-vos!

Aquest any, tornem a buscar voluntaris/àries per a la captació d’aliments als supermercats de la ciutat!